Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

P35-ös deszkák: második rész

  • Dátum | 2007.08.01 08:04
  • Szerző | J.o.k.e.r
  • Csoport | FŐ EGYSÉG

Mostani cikkünket a nemrégiben megjelent első P35-ös teszt folytatásának szánjuk. Első tesztünkben nem sikerült az ASUS P5K Deluxe típusú lapját működésre bírnunk, ám azóta sikerült szert tenni egy másik példányra, amely már hibátlanul működött a teszt alatt, így ebben a cikkben szolgálunk eredményekkel a P5K Deluxe teljesítményét illetően is. A másik két versenyző az Abit és az MSI gyártósoráról érkezett. Az Abit termékpalettájáról az IP35 típusjelzéssel ellátott modellt próbáltuk ki, az MSI kínálatából az MSI P35 Platinumra esett a választás.

A kiválasztott deszkák ára 32.000 és 52.000 Forint közé esik, a termékek a közép- és a felső-középkategóriában foglalnak helyet. Az első P35-ös lapok megjelenése óta már számos gyártó kínálatában vannak jelen az újdonságok, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb választást, cikkünkkel pont ebben szeretnénk segíteni. Az összehasonlítás alapján az írás végén már látszani fog az egyes termékek ár/teljesítmény aránya, természetesen a korábbi cikk versenyzőinek eredményeit is felhasználjuk a végső eredmény kihirdetésénél. Előző cikkünk tesztkonfigurációja sem hardver sem pedig szoftver tekintetben nem módosult: a jól bevált alkalmazásokat és alkatrészeket hívtuk segítségül.

Jelenlegi cikkünk három új versenyzőjének pontos technikai paraméterei az alábbi táblázatban láthatóak, összehasonlításképpen a korábbi 4 versenyző tulajdonságait is feltüntettük, hogy láthatóak legyenek az egyes modellek közötti különbségek.
Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2009. 04. 27. 10:37
    Ennyi pénzért szerintem megéri, ilyet rendeltem.