Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

MSI FX600: A szürke eminenciás

 • Dátum | 2010.10.21 12:01
 • Szerző | Alvin_ti4200
 • Csoport | NOTEBOOK

Több mint fél éve nem járt már nálunk MSI notebook, hacsak a nyáron már kifutónak számító X600X-et nem vesszük számításba. Az Acer mellett az MSI az a gyártó, akire itthon leginkább felfigyelnek a vásárlók, ha erős, de megfizethető laptopot keresnek. A múltkor láthattuk, hogy a Lenovo igencsak meg fogja nehezíteni a két gyártó életét, hiszen az Ideapad Y560-nal egy nagyon kemény gépet tettek le az asztalra, amely több szempontból is versenyképesebb konkurenseinél.Az MSI új F szériája egyszerre próbálja ötvözni az eleganciát az erővel, furcsa kombinációt teremtve ezzel. A mi értelmezésünk szerint, akinek a GT széria ereje kell, de nem vevő a csicsás külsőre, az fog elsősorban az FX600 felé fordulni. Lássuk, milyen belsőt választottak a sikerhez az MSI boszorkánykonyhájában.Árához képest nem túl bivaly a csomag, ha jobban szemügyre vesszük a dolgokat. Közel 220 ezer forintért csak egy alsó-középkategóriás videokártyát kapunk, amely a játékok szempontjából elég rossz hír. Hiába az átlagnál erősebb processzor, a sok memória és a nagy merevlemez, operációs rendszert nem kapunk. Ha azt még hozzáadjuk az árhoz akkor pedig vészesen közel kerülünk az IdeaPad árához. Nem akarunk idő előtt végeredményt hirdetni, de első ránézésre az FX600 valamivel drágábbnak tűnik, mint azt egy MSI noteszgéptől várnánk.A dobozban bőséges leírást, driver CD-t és a szokásos tápegység-akkumulátor kombót találjuk. Tekintettel arra, hogy nem egy kifejezetten játékosoknak (inkább a multimédiára fogékonyaknak) szánt gépről van szó, a spéci egér ezúttal nem része a csomagnak, ahogy a nagy hátizsák sem.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2010. 10. 21. 18:07
  és az "ű" sem sikerült a megszokott helyre tenni.
  Fogták a USA bill-t és átmatricázik, a "Space"-t meg lerövidítették és berakták oda az "í"-t
  Sok fantázia volt/van bennük. A létező legrosszabb bill kiosztásokat tudják megcsinálni az MSI-nél.
 • 6.
  2010. 10. 21. 18:04
  Nekem simán megszokható volt az Fn/Ctrl megcserélése, akinek az a legnagyobb gondja ott lehet vele van gond és nem a géppel. Én inkább a "í" helyét furcsállom az MSI-knél, mert az nem a legjobb hogy a "< >" nem egymás mellett vannak.

  Amúgy meg ACER AS5742ZG-P613G32MN ezt a gépet éri megvenni az egyik legjobban, nálam az 1. helyen van (annak ellenére is hogy ACER és az akkuban nem a legjobb)
 • 5.
  2010. 10. 21. 17:10
  akkor értem
  tényleg gáz gép ilyen szempontból másrészt nem bízom a MiSIben.

  Ó igen, Alvin! Örvendenék egy Lenovo U350es tesztnek továbbá ha hasonló kategóriájú gépeket raknának mellé
 • 4.
  2010. 10. 21. 15:28
  "Az Acer mellett az MSI az a gyártó, akire..."
  .
  Inkább "amire" vagy "amelyre".
 • 3.
  2010. 10. 21. 14:45
  Ennyi pénzért elvárható lett volna, hogy legyen operációs rendszer, így értettem. Az pedig, hogy a netbookokhoz erőltetik a Windows 7 Startert, megint más tészta.
 • 2.
  2010. 10. 21. 13:55
  Általában szerintem is pozitívum, ha nincs OS. A cikkben viszont szerintem úgy értették, hogy ennyi pénzért gáz, hogy nincs benne OS sem.

  Ez a gép szerintem nem lesz favorit. Drága, ahhoz képest még átlagos is a belseje, meg a szokásos MSI "betegségek" megvannak. Ezt a billentyűzetüket meg nem is értem, konkrétan büntetés a vásárlónak De legalább már normális sorrendben van a Ctrl/Fn.
 • 1.
  2010. 10. 21. 13:46
  negatívum hogy nincs OS? néhol meg azt róttátok fel hoyg csak starter van hozzá.

  pozitívum hogy nincs OS! mindenki azt rak rá amit akar Itt a gépem(netbbook) kaptam hozzá 7es startert és 1 hét után már töröltem is le. nem volt képes a gép kiszolgálni. Másik: akkuidő meg duplázódott 4-ről 8ra (néha még 10et is kihúz Win7 nélkül) szóval inkább nem kell előtelepített OS nekem nem jött be.