Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Logitech Z-5450

  • Dátum | 2007.07.30 07:42
  • Szerző | Svindler
  • Csoport | MULTIMÉDIAAnno a Logitech minőségi egereivel és billentyűzeteivel szerzett magának hírnevet, majd szép lassan tiszteletét tette a hangfalszettek világában is, és némi botladozás után igen pozitív eredményeket ért el. Ezért, és egy „kis” különlegessége miatt lett mai bemutatónk főszereplője a Z5450.

Valószínűleg mindenki, aki rakott már össze 2.1-esnél nagyobb hangfalszettet a szobájában, vagy a nappaliban, találkozott azzal a problémával, hogy míg az elülső hangfalak elhelyezése és bekábelezése viszonylag egyszerűen megoldható, addig hátsó társaikról ez már nem igazán mondható el. Ha szeretnénk esztétikusan áthidalni a távolságot, akkor kilométeres kábelkötegek és némi szekrény mögött turkálás a minimum amire számíthatunk. A Logitech terméke segít ennek elkerülésében, ugyanis két hátsó hangfala kábel nélküli, még ha nem is teljesen. Azért nem teljesen, mert bár a hanganyagot az éterből kapják, a tápellátáshoz természetesen kábelre van szükségük. Még így is jóval leegyszerűsítik a dolgunkat, ám nem árt, ha van konnektor a közelben.

Viszont túl előre szaladtunk, kezdjük az elejénél. Súlyos dobozban érkezett hozzánk a Z5450, melyet kibontva az alábbi kép tárult elénk:Szépen minden külön be van csomagolva, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Megfelelően hosszú kábeleket kapunk a három elülső hangfalhoz és analóg hangkábelt, mellyel könnyen összekapcsolhatjuk a szettet számítógépünkkel. Ha viszont koaxiális vagy optikai kábellel szeretnénk ezt véghezvinni, akkor kénytelenek leszünk magunk gondoskodni erről. Találunk itt még egy rengeteg nyelvet (köztük a magyart is) tartalmazó használati és üzembe helyezési útmutatót, valamint a távkapcsolót, a hozzá tartozó elemekkel és természetesen a hangfalakat. Hátsó társaikhoz, a vezérlő egységhez és az erősítővel egybeépített mélynyomóhoz ezt a rekeszt kiemelve férhetünk hozzá.
Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2009. 01. 01. 21:58
    Ya.