Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Logitech G51

 • Dátum | 2008.02.27 08:34
 • Szerző | Terrayon
 • Csoport | MULTIMÉDIA

Egy 5.1-es hangszórókészlettől ma joggal várjuk el, hogy egy mozi hang-élményét nyújtsa a szobánkban, halljuk, ha lövöldözés közben valaki hátulról közelít és nem utolsó sorban zenét is szeretnénk hallgatni rajta valamilyen térhangzást biztosítva - természetesen mindezt egy számítógépre csatlakoztatva. Meglátjuk, hogy a Logitech a kimondottan térhangzású játékokat támogató hangrendszere megfelel-e valamennyi elvárásunknak – figyelembe véve 39 ezer forintos vételárát.
Csomagolás

A Logitech barna kartondoboza egy újabb, színes dobozt tartalmaz, amely büszkén hirdeti, hogy egy G51-est fogunk találni benne. A már megszokott módon viszonylag kevés helyre zsúfolták a hangrendszert : a hangszórók, mélynyomó, vezérlőegység és a kellékek ötletes elhelyezésének hála, levegőt szinte egyáltalán nem találni a dobozban. A csomag védelméről sajnos csak nejlon zacskók gondoskodnak, melyek a portól tökéletesen megvédik még a vezetékeket is, mivel egyenként becsomagoltak mindent, viszont szállítani óvatosan kell, ugyanis hungarocell nem rögzíti a tárgyakat. Kapunk még egy telepítési útmutatót, színkódolt jack kábel köteget, két fajta hálózati kábelt és 2 év korlátozott jótállást a gyártótól.Kinézet

A hangszórórendszer öt egyforma magassugárzót és egy bass-reflex kialakítású mélynyomót tartalmaz, utóbbiban található az erősítő. A center talpát az oldalára szerelték, így vízszintes helyzetben látja el feladatát, más különbséget nem véltünk felfedezni a többihez képest. A hosszúkás gömbölyded hangszórók ízlés kérdése, mennyire sikerültek tetszetősre, viszont a levehető hangszóróselyemtől olyan érzésünk támad, hogy komoly készülékkel van dolgunk.A centert leszámítva mindegyikük fixen felcsavarozott talppal rendelkezik, így 45 fokban felfelé néznek, előbbi állítható, ami nagyon hasznosnak bizonyult, kár, hogy csak neki jutott ez a kiváltság. A mélyláda elején a reflex nyílás körül található dísz követi a szatellitek stílusjegyeit, ezt leszámítva egy átlagos négy talpon álló téglatest.Az egész rendszer fekete-bézs színben érkezik, de ha nem nyerte volna el tetszésünket, egyedivé tehetjük a Logitech oldaláról letölthető, éppen szabadalmaztatás alatt álló szoftverével. Az ötletük, hogy egy meglévő képből nyomtassunk a szatellitekre borítót, de ha nincs saját elképzelésünk, akkor választhatunk az előre elkészített fóliák közül is. Érdekes elgondolás, mindenesetre eddig még ilyennel nem találkozhattunk.
Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 3.
  2009. 07. 18. 07:58
  de 40k-ból használtan elég jó rendszereket lehet már szerezni...
 • 2.
  2008. 12. 24. 01:23
  és 30 alatt kapható?? :lol:

  Mélynyomó: 1400-150 Hz közti tartományban lefelé haladva egyre intenzívebb hangerővel szólal meg, a gyár szerint a váltófrekvenciája fix 150 Hz, amit tapasztalhatunk is: 150-28Hz között egyenletes erővel szólal meg a készülék. Egy apró észrevétel, hogy 60-50Hz-es intervallumban szinte elhalkul, nem tudjuk ez szándékos-e, vagy csak a doboz kialakításából fakad, mindenesetre zenehallgatás és játék közben nem zavart a hiánya.

  sztem a doboztól ez nem függhet, illetve, ha a doboznak a sajátrezgési frekijén szól a rendszer, akkor érősítésnek kellene inkább lennie. Emlékezetem szerint ez a hálózat frekvenciájától függ...
 • 1.
  2008. 02. 27. 16:14
  Mi baj van a Haddaway-jel?<img src= 10-12 évvel ezelőtt nagyon jó zenét játszottak és a What is love-on kívül hidd el vannak még jó számaik.