Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Logitech diNovo Edge

  • Dátum | 2007.04.17 09:34
  • Szerző | Arhel
  • Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitechnél ismét előrántottak egy újabb nagyszerű ötletet a cilinderből, ami már inkább adta magát, de eddig senki sem vállalkozott a megvalósításra.

És hogy mégis miről van szó? Nem másról, mint a notebookos egér („tapipad”) integrálásáról egy szabványos billentyűzeten. Azért a billentyűzet sem egy olcsó piaci vacak, hanem csúcskategóriás extrákkal felturbózott vezeték nélküli multimédiás egyveleg. Az extrák alatt értjük a Bluetooth 2.0 csatlakozást, az érintés érzékeny gombokat, valamint a beépített akkumulátoros energia ellátást. No de lássuk mit is kapunk a pénzünkért.A méretes dobozt szétmarcangolva, máris beleütközünk a diNovo Edge-be a pakk legtetején. Alatta találjuk a szoftverkörítést, az USB-s Bluetooth vevőt, valamint azt az állvány szerkezetet és töltőt, melybe beleillesztve a diNovo Edge-et az máris plusz energiához jut.

Nagyon nincs miről beszélni a körítést illetően, semmi extra cuccot nem kapunk, a Bluetooth egységet is már régebbi modellekből jól ismerjük. Ezért nem maradt más hátra, mint egy szabad konnektor keresése és a diNovo feltöltése.Az állványba beleillesztve máris életre kell a billentyűzet, az összes kis led felvillan rajta, narancssárga színbe öltöztetve a fekete előlapot, majd szépen elhalványultak. Egyedül a töltést jelző led az ami nem veszít fényéből, szerencsére ennek fénye abszolút nem zavaró, ezért éjszaka a sötét szobában sem lesz ránk hatással. Amire azonban figyelmesek lettünk, hogy töltés közben a billentyűzet teljesen aktív, hiába van az oldalán elhelyezett kapcsoló OFF állapotban.


Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2007. 04. 17. 09:34
    vissza a teszthez

    A Logitechnél ismét előrántottak egy újabb nagyszerű ötletet a cilinderből, ami már inkább adta magát, de eddig senki sem vállalkozott a ...