Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Gamer Headsetek

 • Dátum | 2009.04.20 09:03
 • Szerző | Terrayon
 • Csoport | MULTIMÉDIA

Gamer Headsetek

Akik sokat beszélnek játék közben vagy a hagyományos helyett az olcsó internet alapú telefonálást részesítik előnyben, azoknak már nyilván megfordult a fejükben, hogy beszerezzenek egy viszonylag jó minőségű, mégis elfogadható árú headsetet. Mai bemutatónkhoz a 4 és 11 ezer forint közötti választékból merítettünk mintát, hogy kiderüljön mire elég ez az összeg. Ha tökéletes hangvisszaadásról nem is beszélhetünk, de a belépőszintű 1-2 ezer forintos fülesekhez képest minőségi ugrásnak voltunk tanúi, amit el is vártunk tőlük. A kábelhosszal és a mikrofon hangminőségével minden esetben elégedettek voltunk, a készülékek közti különbség leginkább kényelemben, hangszínben és hangszigetelésben, a vezérlésnél és a testreszabhatóságnál mutatkozott. Extraként némelyikük saját hangkártyával is rendelkezik, ami valljuk be, szintén nem utolsó szempont.

És a versenyzők:

Logitech Digital Precision
Logitech Digital Precision
Sharkoon Rush
Sharkoon Rush
Sharkoon Unatic
Sharkoon Unatic
 Trust HS-2900
Trust HS-2900

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 17.
  2009. 04. 29. 12:15
  Eladnám a trust-ot a francba...soha ne vegyetek trust terméket.szemét kategória
 • 16.
  2009. 04. 21. 22:08
  Szerény véleményen szerint, fülesre nem érdemes költeni 2-3 ezernél többet. Geniusnak van kb~ 3000 pénzért mikorfonos, zárt, szivacsos fülgyűrűvel ellátott fülese. Nekem eddig 3 ilyenem volt <img src=. 1 gyárilag rosszul lett bekötve (nem adott mélyet <img src=DD ), a másiknak megtört a kábele a füles felöli végén, a harmadikat meg anyu vette megának, lekopogom *koppkopp* annak még semmi baja sincs <img src=

  Most ez így viccesen hangzik, hogy mennyi baj van velük 3k-ért, csak az a röhej, hogy a 10k-s füles kábele is megtörik, és az ellen nehéz tenni. Vannak rá megoldás, csak az sok pénz. A kábel mind2 végére olyan jack-et tesznek, aminek a dugó tövénél van csavarmenet, a fülesbe becsavarni kell, és elég nagy merevítés van a dugó után...
  pl: http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/PHX-B.JPG
 • 15.
  2009. 04. 21. 19:20
  Hali!

  Használ valaki terratec headset 5.1-et? USB-s saját hangkártyás "szerintem gamer" füles.

  A basszusa miatt szeretem a legjobban, jo kis cucc...

  Vélemény?
 • 14.
  2009. 04. 21. 16:02
  gylovag:
  Az az 1500 forint komoly pénz volt akkor.
 • 13.
  2009. 04. 21. 11:10
  @raiden: egyet eltaláltál. <img src= Tényleg JBL hangszóroim vannak, persze nem Media Marktos, hanem közvetlen a gyártótol rendelt hangszórok, kicsit tuningolva. <img src= Nem mintha alapbol nem adna le tökéletes mély hangot egy 40cm-es JBL. <img src= Pláne ha kettő van belőle. A többiről nem is írnék, ogy milyenek...

  Abban igazad van, hogy nagyon sok botfülü van az országban. <img src= Csináltam felmérést még régebben erről. A discoba járok azt sem vették észre, ha levágtam a magas frekvenciát, csak a mély, meg pici közép szollt, de ha a mélyet szedtem le, akkor már panaszkodtak.
  Ugyanez a felmérés egy rockkoncert közönségéböl, már sokkal jobb eredményt hozott, persze itt is voltak olyanok akik nem nagyon vették észre a külömbségeket, de ezeknek a számuk elenyésző volt.

  Én egyébként kihallom a külömbséget az MP3 és lossless tartalom között, sőt, még azt is megmondom, hogy bakelit lemez-e, anélkül, hogy látnám milyen lejátszórol szól. (Mielött valaki írná, hogy a bakelit pattog és serceg, így könnyű megállapítani, azoknak mondom, hogy csak az olcsó lejátszókon van ez így, a profi márkásak már nem recsegnek/sercegnek.)
 • 12.
  2009. 04. 21. 00:09
  Sennheiser olcsóbb fülesei épp nem voltak elérhetőek (pl 131), Razer messze kiesett ebből az árkategóriából, ahogy az AKG is (mikor nemrég nézelődtem a legolcsóbb 80k volt a K240-re építve). Ráadásul ezeknek se jó minden fülesük, néha házon belül is hasonló árkategóriában ég és föld egy-egy füles. Persze egyéni preferencia is hogy kinek mi tetszik, meg melyik füles miben erős.
 • 11.
  2009. 04. 20. 23:39
  Destro, te meg ha szeretnél autót, akkó vegyé aston martint ;] Meg szerintem nem tévedek sokat, ha nálad a szobában cerwin vega, a kertben outline, a garázsban meg JBL hangrendszer szolgáltatja a megfelelőt...

  Viccet félretéve, a logitechben a márkát fizeted meg, a sharkoonnak meg lehet nézni az egerét, a trust az meg valami külön fogalom. Logitechnek vannak jó gamer egerei, a sharkoon házam nekem tetszik, a trustön meg jót röhögök ha meglátom a boltban.

  Hiányolom a felsoroltak közül a Sennheisert, a Steelseries, a Razer, meg talán az AKG olcsó kategóriát. A steel, meg a razer, azok játékra fejlesztett, míg a többi az szimplán hifi, vagy kicsit komolyabb felhasználási célra készült.

  A füles kategóriáról nehéz véleményt alkotni, mert hatalmas a választék, sok a márka, és különbözőek a felhasználási célok. Studió, DJ, gamer, hifi, mp3 lejátszó...

  Végül de nem utolsó sorban, egy átlag ember észre sem veszi, hogy milyen a hangminősége annak amit hallgat. Beküldeném 4 házitákolmány hangfal elé, és nem tudná megmondani mit nem adnak a hangfalak rendesen. Nem tűnik fel nekik különbség az audio, és az mp3 között... Ettől fogva felesleges 916239123 Forintos fülest venni.
 • 10.
  2009. 04. 20. 23:13
  Hamár fejhallgató, akkot egy jó STEX, vagy mondjuk AKG K1000-es, csöves erölködővel. <img src= De egyébként is, 100e alatt ne akarjatok jó fejhallgatót venni, mert nincs, max használt! Aztán ott van még a hangkártya... Még a Creative is gyengéket gyárt, mondjuk a leányvállalata az ESI már egész elfogadhatókat (Juli@ és efölött...). Ugyhogy erről ennyit. Fejesben meg nem sok értelme van az 5.1-nek, de még a hangládákbol összeállítva sincs egy átlag lakásban! (Nemátlag lakásba a hangtechinákához tervezett szoba tartozik bele, mint a jobb mozikban.)
 • 9.
  2009. 04. 20. 21:58
  razer nem rossz,sőtt...DE!
  a razer egyrészt drága másrészt ajánlott hozzá a saját hangkártyája.Így már nagyon drága és mit mondjak egy Sennheiser sokkal jobban megéri! Nekem egy PC 151-esem van játékokban hallom ki merről jön,basszus sem gyenge és ráadásul nem is zárt.Filmezésre is megállja a helyét.Csak jól be kell lőni.Ha valakinek van 15K-ja érdemes utánnanézni a seniknek ha esetleg valaki "gazdagabb" akkor a razer ajánlott(kártya nélkül is nagyon jó csak nem adja le amit tud)
 • 8.
  2009. 04. 20. 20:58
  Én a razerre voksolok. Volt szerencsém egy Barracudához és azóta sem találtam olyan fülest ami olyan jó hangzást biztosított volna.
 • 7.
  2009. 04. 20. 20:37
  Az árából nem maradt le nulla. A gyerek aki elsózta meg volt szorulva az árat ő mondta, de nem tudta mit ad el, hiszen az akkori ára márkában 200 fölött volt.
  Ez olyan régi, hogy még a 600ohm-os fajtából való, szóval kicsit halkabb, de nehezebb is túlvezérelni. Mivel akkoriban diszkóztam is igénybevétel az volt rendesen, de idővel lecseréltem olyanra, amit kevésbé sajnáltam és maradt otthon. Maximum annyi bajom volt, hogy néha bénáztam és azt a forrasztások sínylették meg, de azt nem nehéz megjavítani. A csatlakozót is csak most cseréltem le 3,5-ösre.
  Múltkor néztem a mostani árát és estem hanyatt, hogy 35ezerért mérik az újat.
 • 6.
  2009. 04. 20. 18:11
  Nem maradt le egy nulla? Nekem egy K-141 monitorom volt, nagyon szerettem, de pár év után elhullott, igaz intenzív használatnak volt alávetve.

  jadam92: úgy lehet, hogy az 5.1-esekben általában sok kisebb és általában rosszabb hangszoró van mint a hasonló árú sztereó fülesekben. Ennek hála amikor csak kétcsatornás hangot hallgatsz (zenék, vagy ilyen sávval ellátott filmek) csak azt veszed észre, hogy a hangminőség biza rosszabb az 5.1-esen. Cserébe ha rendesen meg van csinálva akkor játékokban és filmekben jobb lehet a térérzet visszaadása. Ebben segíthet egy jó hangkártya is a sztereó füles mellett, mert lehet úgy "torzítani" a hangot, hogy máshonnan észleld, de ebben az 5.1-es füles jobb (tisztelet a kivételnek azért van pár szutyok is).
 • 5.
  2009. 04. 20. 17:12
  Csodálkozom, hogy a Logitech ilyen tré cuccot hozott össze ennyi pénzért. A fix fejpántot meg végképp értetlenül nézem.
  Nekem egy "AKG K240 Monitor" fülesem van (igaz nem mikrofonos), ami több mint 17 éve szolgál már. Úgy hiszem a tartósság itt kezdődik, főleg, hogy 1500 pénzért jutottam hozzá anno.
 • 4.
  2009. 04. 20. 15:03
  Logitechről: a vásárlás után kb fél-3/4 évvel vihettem vissza, kicserélték, majd 1,5évre rá (most) elromlott a mikrofon része. Kényelmetlen is volt, nyakba alig tudtam tenni mert szorított, nem ajánlom, ellenben az előttem szólóval egyetértek, az icemat siberia tökéletesen megfelel.
 • 3.
  2009. 04. 20. 14:55
  volt szerencsém kiprobálni a logitech fülest, jó 2 éve.. hihetlenül kényelmetlen volt és lehuzta a fülem... (amugy jo <img src=<img src=<img src=), számomra a gamerheadsetek királya az icemat siberia <img src=
 • 2.
  2009. 04. 20. 12:26
  Az én Razer Piranha 2.1 -esem 14 ezer volt. jobb a hangja mint az előző 5.1 -esemnek az hogy lehet? <img src=
 • 1.
  2009. 04. 20. 09:37