Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

A hónap játéka – 2009. november

 • Dátum | 2009.12.06 14:01
 • Szerző | Svindler
 • Csoport | JÁTÉK

Nem is kívánhattunk volna szebb folytatást az októbernek, hiszen amit a kiadók nem lőttek el abban a hónapban, azt mind kiszórták novemberben. Ha pedig már folytatások, akkor érdemes megnézni a felhozatalt, kicsit sok a 2-es benne, de amíg ilyen nagy nevek, ilyen jól sikerült továbbgondolásairól beszélünk, addig ezzel nincs is különösebb probléma. Elvégre tegye fel a kezét az, aki kézzel-lábbal tiltakozott egy új Modern Warfare, vagy Assassin’s Creed ellen. Bár vannak, akiknek könnyű a döntés, de úgy gondolom, most azért lesz pár olvasónk, akiknek majd fejfájást jelent, hogy mire szavazzon, mert óriási címek feszülnek itt egymásnak. Nem is húznánk tovább a dolgot, csapjunk egyből a közepébe!

PC

Bár októberben is volt pár gyöngyszem a játékok között, azért PC-s szemmel egyértelműen a november az év végi tűzijáték csúcspontja. Dragon Age, Modern Warfare 2, L4D2 és még egy magyar fejlesztés, a King Arthur is színesítette a hónapot (komoly Samuról nem is beszélve, akit még mindig szeretünk). Főleg az első kettő az, ami kiemelkedik a többiek közül, hiszen saját kategóriájukban „Év játéka” gyanúsak is. Gondolkodtunk, osztottunk, szoroztunk, aztán a többség döntött:Igen, jó játék a Modern Warfare 2, és igen, jó eséllyel az olvasói szavazást is megnyeri majd, de úgy gondoljuk ez nagyrészt azért lesz mert FPS, és mint olyan, populárisabb. A Dragon Age viszont több éves fejlesztési idő eredménye és ez komolyan meg is látszik rajta, a BioWare megint nagyot alkotott. A világ mélysége és a lehetőségek sokszínűsége egyértelműen azt bizonyította: itt egy DAO logónak kell szerepelnie. Az RPG-k kedvelői egy új csillagot kaptak, ami megfog és el nem ereszt, a kezdődő DLC áradat és a közösség által létrehozott történetek pedig még rengeteg plusz játékidőt ígérnek. Ráadásul Londonban a magyar csapat nyert a DAO versenyen (biza, legyünk büszkék), úgyhogy ki tudja, talán a Redcliffe melletti csehóban még gulyáslevest is ehetünk majd a tiszteletükre.

Mi volt 2009 novemberének legjobb PC-s játéka?PS3

Mivel a PS3-as konverzió nagyon jól sikerült, egy ideig még azon is gondolkodtunk, hogy ide is berakunk egy Dragon Age logo-t, de azért legyőztük a késztetést. Főleg, hogy sok hasonlítgatás után azért még mindig elég egyértelmű: a legjobb platform annak a játéknak a PC. A képet cserébe színesíti az Assassin’s Creed 2 csatlakozása, és egy exkluzív cím, ami az öreg kontinensen átcsúszott novemberre:Hogy ez mekkora szerencse volt számára, azt semmi sem bizonyítja jobban, mint a fenti logo. Előző hónapban azért az Uncharted 2 kemény pofon volt a többi játéknak, pedig akkor is dúskáltunk a jóban, így viszont az új Ratchet epizódnak is kijut a rivaldafényből. Játékmenetével, humorával és történetével belopta magát a szívünkbe, akárcsak elődje, így ha még van olyan PS3 tulaj, aki ne ismerné, az legalább egy demo-t kapjon le hozzá, megéri.

Mi volt 2009 novemberének legjobb PS3-as játéka?Xbox 360

Boxon végül két cím maradt a kalapban, az Assassin’s Creed 2 és a Modern Warfare 2. Ez se könnyű döntés, mert megint ott vagyunk, hogy saját stílusán belül mindkettő iszonyatosan jó játék. Még nehezebb is volt dönteni, mint PC-n, de hát ez is csak azt mutatja, hogy ebben a hónapban el voltunk kényeztetve. Végül fogcsikorgatva, ha csak egy hajszállal is, de a következő döntést hoztuk:Bár az FPS régebben nem volt kifejezetten konzolos stílus, de a kiadók erősen fáradoznak azon, hogy ez változzon (gondoljunk csak az exkluzív címekre: Halo, Resistance, Killzone, stb.). Végül oda jutottunk, hogy manapság a Box tulajok közül sokkal többen vesznek meg egy Call of Duty-t, mint PC-s társaik. Ráadásul naponta jelenik meg hírek arról, hogy már hány lejátszott óra repült el multiban az új Modern Warfare-rel, úgyhogy végül elégedettek vagyunk döntésünkkel. Azért reméljük Ezio nem látogatja meg sértettségében a szerkesztőséget…

Mi volt 2009 novemberének legjobb Xbox 360-as játéka?Visszatekintő

Előző hónapban konzolos fronton végül velünk értettetek egyet, az Uncharted 2 és a Forza Motorsport 3 nagyon sok szavazatot kapott (de a The Ballad of Gay Tony sem kellett, hogy szégyenkezzen). Az már egy picit meglepőbb volt, hogy PC-n a Borderlands milyen szép eredményeket ért el, de nem baj, mi csak örülünk neki, nem sajnáljuk a fejlesztőktől a dicsőséget. Az Operation Flashpointnak az olvasói szavazáson be kellett érnie az ezüst éremmel.

Kapcsolódó cikkek:
Assassin's Creed 2
Divinity 2: Ego Draconis
Dragon Age: Origins
Dragon Ball: Raging blast
King Arthur
Left 4 Dead 2
Lego Indiana Jones 2
Modern Warfare 2
Ratchet and Clank: A Crack in Time
Serious Sam HD
(a többi cikk az archívumból érhető el: iPon játék cikk archívum)

Előzmények:
A hónap játéka – 2009. október
A hónap játéka – 2009. szeptember
A hónap játéka – 2009. augusztus
A hónap játéka – 2009. július
A hónap játéka – 2009. június
A hónap játéka 2009. május
A hónap (PC) játéka – 2009. április

A hónap (PC) játéka – 2009. március

A hónap (PC) játéka – 2009. február

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 40.
  2009. 12. 17. 19:19
  Igaz, azt lefelejtettem
 • 39.
  2009. 12. 15. 20:17
  Kis helyreigazítás: Az Assassins Creed 2 "csak" xbox-on lett az év játéka, pc-n a Dragon Age nyert, és a Best RPG-t is elvitte. Ja, és a Best Shooter nem az MW2-lett, hanem a Borderlands

  Részletek: [PC]

  [XBOX]

  [PS3] • 38.
  2009. 12. 15. 17:27
  Stormrage: épp ma volt Év játéka eredményhirdetés IGN-en. Minden nagy stílusban (RPG, FPS, action, stb.), minden platformon (DS, WII, Xbox360, PS3, PC, PSP) és egyéb kategóriákban (legjobb független játék) voltak jelöltek, amiből kiválasztották a legjobbnak vélt címet.
  Spoiler, aki magának akarja megnézni: az Év játéka díjat az Assassin's Creed 2 vitte el, aminek hihetetlenül örülök. Nemrég vittem végig a játékot, és maradandó élmény volt az már szent. Xboxon játszottam, minden Achievementet megszereztem és (ilyen még nem volt) minden egyes részletes információt elolvastam. Általában a háttérinformációknak csak egy részét olvasom el, most viszont az olasz városok és épületek történetétől kezdve mindent.
  Náluk a hónap játéka novemberben ugyanúgy a CoD lett, az év játéka viszont az AC2. Azt hiszem, látható, hogy némelyik játék csak "rövidebb ideig nyertes", mint a többi.
 • 37.
  2009. 12. 12. 00:23
  izlésekről kár vitatkozni, már leírták többen is, viszont inkább nézzük a dolgok jobbik oldalát, novemberre egy elég erős mezőny tevődött össze ami szerintem játékos szempontból mindenféleképpen jónak mondható, hisz van miből válogatni és mindenki találhat izlésének megfelelő játékot.

  és azért azt sem tartom elhanyagolandónak, hogy ebben a hónapban, pl előző hónapohoz képest, elég sok játék kijött mind a 3 vezető platformra, (pc,ps3,xbox360)...

  de ahogy a vitát is olvasgattam leginkább a codmw2 keveri a legnagyobb felkavarodást, viszont egy taktikai fps shootert nem lehet lehet összehasonlítani például egy Dragon Age Origins-al, még akkor sem, ha a játék kategóriák határai összemosódnak, vagy pl mw2 vs. fallout3... fps-fps, viszont másról szól a kettő, mw2 a multiplay miatt fog valószínűleg sok játékos szívében élni egy jódarabig, míg fallout a nem mindennapi postapokaliptikus világával és történetével.

  noha nem vagyok egy cod fan, mw2 se nyerte el igazán tetszésemet, sőt a DAO-t többre tartom, viszont pont úgy nem lehet ezt összehasonlítani, mint ahogy egy körtét az almával... vagy dinnyét a vetésforgóval...

  viszont majd december hónap végén, esetleg január elején lenne értelme egy olyan szavazásnak, hogy "az év RPG-je" "az év FPS-e" "az év platformjátéka" "az év legbugosabbja" "az év legrövidebb idő alatt végigjátszható játéka" és hasonlók, csak ötletek, de úgy megközelítőleg azonos kategórián belül és összemérhető paraméterekkel rendelkező dolgokról mindenki elégedett lehetne a szavazás eredményeivel, hisz nem kéne a körtét összehasonlítani a szörfdeszkával.
 • 36.
  2009. 12. 09. 16:59
  Persze, hogy meddő vita - ezt nem is vitatom.
  Arra lettem volna kíváncsi igazán, hogyan oszlanak meg a szavazatok, hogyha nincsen köztük a MW2. Mivel az FPS műfaj egyértelműen piacvezető (szerintem), viszont szerintem az FPS-esek közül aki nem látja, hogy a műfaj 85%-a ugyanarra a kaptafára készül, na azért az már tényleg pontpontpont...
 • 35.
  2009. 12. 09. 12:07
  Ez egy meddő vita, mindenki elmondta a véleményét, ízlésről pedig kár vitatkozni. Nem véletlenül vannak top játékok is az fps-ek között, amik nélkül kevesebb lenne a játékvilág (speciel az MW2 nem biztos, hogy közéjük tartozik, még ha ezért le is fejeznének engem páran). Ráadásul manapság egyre mosódnak a határok, egyre több az fps-be oltott rpg is.

  Viszont a lényeg amiért írok: a következő sértésnél törlöm a fél topikot.

  YuGabe: elsőre is felfogta mindenki, hogy nem szereted az fps-eket, de a nézetedet nem kell másokra erőltetni. Nem mindenki agyatlan aki fps-sel játszik, ahogy nem is minden fps agyatlan. Viszont van, amikor az ember könnyed kikapcsolódásra vágyik (pl. Serious Sam), de ez alatt mégsem a Győzike show-t érti.
 • 34.
  2009. 12. 09. 09:01
  tbillhun: megbocsáss, de szerintem sem szubjektív az, hogy egy játék agyatlan-e. Akkor agyatlan, ha szürkeállomány nélkül is végig lehet vinni a játékot. Ez nem tudom miért lenne szubjektív dolog. Ha valakinek gondolkodtatóan megerőltető menni és lőni... na akkor igazad van.
 • 33.
  2009. 12. 08. 23:39
  kár hogy nem lehet többet jelölni, én a serious sam hd-t meg a mw2-t akartam volna, de így csak a mw2-re szavaztam
 • 32.
  2009. 12. 08. 22:50
  Hát ,akkor kedves yesname ez maradjon a Te véleményed.
  Én nem lefikázóan írtam .
  na minden1 bocs de maradok 1 agyatlan Iponos dolgozó.
  bocsi
 • 31.
  2009. 12. 08. 21:03
  Ahogy Pacman is mondta, az FPS-ben nem kell semmilyen sztori, vagy értelmiségi szál. Grafika meg gameplay.
  Ha játszani akarok, akkor legyen történet, legyenek jó szereplők, értelmes párbeszédek és kifinomult stílus. Ergo "mészosztlősz". Ja nem, az az FPS
 • 30.
  2009. 12. 08. 20:30
  AZ enyém volt hülye hozzászólás? Sajnos tény, hogy esetek többségében nem azok játszanak fps-ekkel, akik szeretik használni az agyukat. Akár mit mondasz, ez sajnos így van.

  RPG-kben olvasni kell, amit sokan már alapból utálnak, erre jön rá még az is, hogy azt a fránya logikát is be kell vetni az esetek többségében.

  MOD: Persze tisztelet a kivételnek, de azért valljuk be, hogy nem véletlenül van ennyivel több fps és race "fan". (Akik minden válogatás nélkül kajálják meg a legújabb, igénytelen játékokat is. RPG vonalon jóval hamarabb és jóval nagyobbat hasalnak az igénytelen hulladékok.)
 • 29.
  2009. 12. 08. 18:14
  Ez meddő vita. Én személy szerint nagy szerepjáték rajongó vagyok, de nem vetem meg az fpseket és akciójátékokat sem, csak jóval kevesebbet játszok velük mint egy hc fps gamer. Azoknak is megvan a fílingje, nem kell mély sztorit vagy komplex cselekéményt várni tőlük. Legyen jó a gameplay meg a grafika hozza szintet és rendben van.

  Speciel nem árt még az sem, ha adnak neki egy kis stílust. Mi az iPonnál pl. nagyon szerettük a Zeno Clasht. Egyedülálló hangulata és világa volt. Vagy ott van a Dead Space és a Bioshock, azok is odakötöttek pár napra a monitor elé. De, hogy mondjak még valamit, a két műfaj ötvözetét képviselő Mass Effect nekem benne van a személyes all time top5-be.

  Az ehavi szavazáson én is a DAO mellett tettem le a voksom, mert úgy gondolom, hogy sokkal kiemelkedőbb volt a maga műfaján belül mint a Modern Warfare 2. Nem rossz játék, sőt. De ekkora hype és várakozás után lehetett volna jobb is. A Dragon Age-re viszont még sokáig fogok emlékezni, sőt lehet, hogy még jövő ilyenkor is elő-előveszem egy-egy fan made modot/DLC-t letolni (szinte biztos, hogy így lesz).
 • 28.
  2009. 12. 08. 17:50
  Az intelligencia is csak úgy jön, csak sajnos nem érkezik meg mindenkihez....és azoktól meg jönnek a légbőlkapott rágalmak....

  Az FPS-ek meg még attól nem lesznek szarok, hogy nem tudsz velük játszani és az áruk is változó...
 • 27.
  2009. 12. 08. 16:57
  Az FPS-ek szarok, csak sok pénzt érnek.

  A rágalmazós rész meg úgy jön, hogy az internet anoním, és csak fáj.
 • 26.
  2009. 12. 08. 16:05
  YuGabe: miért is? Mert volt képem szólni, hogy egy hónap játéka szavazáson nem lehet minden játékra szavazni?
  Ebből a hsz-edből inkább te tűnsz eszetlen tahónak.
  Most hogy jössz ahhoz hogy itt elkezdj rágalmazni, hogy sz*rt se veszek meg? A DAO és az MW2 itt virít eredetiben; a másik: aki autós cuccokkal játszik meg FPS-el az agyatlan barom? Eh sürgősen kezeltesd magad....
 • 25.
  2009. 12. 08. 14:33
  Itt most ténylrg ennyi az antszociális ember vagy csak sok a tizenéves (eszű)? Miért lenne agyatlan egy fps? Képzeljétek el, Dragon Age-et is véggi lehet vinni agyatlan módon. Nem kell semmit olvasni.

  Én csak RPG-zek, minden porcikáját el is ovlasom, de simán végig lehet küldeni ezelet is agyatlan módban.

  Ennyit erről. Önzőek vagytok és nagyon behatároltak.

 • 24.
  2009. 12. 08. 11:14
  bocsi, de az hogy mi agyatlan az nem már objektív dolog és nem szubjektív, tehát nincs olyan hogy kinek mi az agyatlan Ha valami agyatlan, akkor az mindenkinek az kéne hogy legyen. Max. aki agyatlan dolgokat szeret az ezt nem fogja fel
 • 23.
  2009. 12. 08. 10:59
  Először is.
  Sziasztok!
  Szerintem ne általánosítsunk:
  Értem ezt arra ,hogy ki milyen ember aki xy féle játékkal játszik.
  És az is magán vélemény Kinek mi az agyatlan.

  Üdv.

  tbillhun
 • 22.
  2009. 12. 08. 10:08
  *DAO.
  A DOA a Dead or Alive.
 • 21.
  2009. 12. 08. 08:42
  Azért kíváncsi lennék, hogyha lenne egy legjobb singe player játék szavazás is, akkor azt is a MW2 nyerné???
  Ah, szörnyen elfuserált ízlésem alakulhatott ki mára, mert a DOA-t most viszem harmadszor végig (és még mindig találok új dolgokat benne!) és ha az ember tud szorozni, akkor iszonyat játékidőt jelent.

  Igazából olvasgatva a hozzászólásokat, most csak a DOA-sok írnak ide? A többi x szavazó azt se tudja, hogy mik ezek a játékok, mi? Csak hallott már/játszott a MW első részével mondjuk, ezért szavazott? Eh...
 • 20.
  2009. 12. 08. 01:04
  Blade: gratulálok, Te vagy a legnagyobb eszetlen tahó. Pacsi.
  mandark: elnyerted a második díját, gratulálok.
  Az ilyenek miatt szar a játékipar manapság, a hülye tömegcikkek a Ti seggetek miatt jönnek egyfolytában. Főleg, hogy Ti nem is bírtok játékot vásárolni. Áh, lóf*szt a seggetekbe.
  FPS meg autós játék. Agyatlan barmok.
  És bocs a kommentért, de ezt nagyon kellett. És most sokkal jobb.
 • 19.
  2009. 12. 07. 23:24
  Mondjuk nem vagyok egy nagy játékos de mivel a Baldur's Gate jelegű játékokon nőttem fel illetve a stratégiai játékok voltak nálam a menők így kötelező volt számomra a Dragon Age a pc vonalon.Nagyon jól összerakott játék gyönyörű zenével a mai játékokhoz képest hatalmas játékidővel. Nagyon egyetértek abban több hozzászólóval, hogy ez a játék réteg játék és jelentősen nehezebb (nem beszélve, hogy itt gondolkodni is kell nem csak az elsütő billentyűt húzogatni és ugrálni) mint az MW2 vagy a Dirt és a hozzájuk hasonló tömeg játékok. Persze vannak itt olyanok is amelyeket még nem próbáltam. Lesz egy-kettő amit még kipróbálok, de lesz amelyek egyáltalán nem érdekelnek. Biztos kipróbálom az Eco Draconist és a King Arthurt. Rájuk csak előzetesből tudok reagálni mivel "bár inkább sajnos" nem vagyok milliomos.

  Xbox- hoz nemigen tudok mit szólni mert nem rendelkezem vele.

  Ps 3- az Assassin' creed-et választottam mivel jelentősen jobban játszható és kezelhető mint pc. platformon. Gondolom az Xbox is hasonló lenne minimális eltéréssel illetve látványvilággal. Itt nem tetszett Dragon Age de hasonló mint amikor teljesen ráközelítesz a karakterek látószögére. Nagyon zavart, hogy nem láttam sokszor az ellenfelet ha egy sziklán állt és engem nyilazott én meg nem láttam vagy ha láttam és ráakartam lőni akkor kiderült, hogy takarásban van. Mintha és nem lettem volna takarásban neki ebben az esetben. Ez néha pc-nél is előjött.
 • 18.
  2009. 12. 07. 21:32
  szerintem azért szavaznak sokan a cod6-ra mert ennyi (nem tudom hogy mondjam) játék közt (amik nekem nem jönnek be) a cod6 az egyetlen ami elmegy (a többi egyszerűen nem köt le, a cod6-ban elmegy a single ennyi)

  / dirt2 ultrán 1680x1050 8x msaa(?) 50 átlagfps (vagyis szinte meg se mozdul se le se fel ) /
 • 17.
  2009. 12. 07. 20:44
  axe Dirt2-ről megvan a véleményem (jobb mint az első)első 5 versenyt megnyertem (London , természetesen legnehezebb fokozaton)sőt mivel a kormányomat kölcsönadtam (nagy hiba volt) mindezt billentyűzettel produkáltam(csak is kizárólag Lan-paryt-in játszom autós játékot bill.-el ) aztán átsuhantam "az időfutamokra" na ott( egy vereny többszöri nekifutásra lett egy 3. hely...) ami hiba megmaradt átöröklődött (a Grid-ben is benne van Dirt-be is) és most is ugyanaz a béna "csaló " bot akit alig lehet megelőzni de ha megelőzöd akár körönként 5 ms-el is autókázhatsz lassabbat ha , az ő ideális íveiken autókázol soha nem előznek meg , pozitívum viszont hogy a gépemen szó nélkül megy 1600*1200@dx9 -ben (a "vasam " adatai fent vannak)

  leviske: nem igaz hogy csak RPG igényelnek sok olvasást , ha profi akar lenni a pl GTR2-ben és az utolsó pár tized,századmásodpercet is kiakarod hozni az autóból az adott pályán , akkor letöltöd mellé a MOTEC kiegészítést ami ép tengernyi diagrammon keresztül megmutatja az autód beállaítását (motor) na hogy megérsd és átlásd hogy mi miért van és mit kéne arrébb állítanod hogy picit gyorsabb legyél elég sok könyvet kell venned és rengetek szabadidődnek kell hogy legyen mert úgy hallottam a gépészmérnöki végzettség megszerzése kicsit időigényes

  Amacs:Mindenki vette , ha más nem egyszer észre , egyszer el

  egy kin On:
  Most nem szavaztam , semmi olyan játék nem jelent meg ami engem lekötött volna
 • 16.
  2009. 12. 07. 20:05
  Zombie Driver-t nem szeretnétek tesztelni?
 • 15.
  2009. 12. 07. 18:17
  leviske: hát ez nagyon hülye hozzászólás volt. ha olvasni akarsz, vegyél könyvet.
 • 14.
  2009. 12. 07. 17:27
  utolsó szavazásként azért be lehetett volna rakni, hogy ki vett a szavazók közül az adott hónapban játékot
 • 13.
  2009. 12. 07. 17:13
  Látom, itt is sokan vannak akik jobban szeretnek agyatlan FPS-ekkel játszani, mint olvavsást igénylő RPG-kkel.

  Mind1, részemről a Novembert a DA: O nyerte csak utána jön szorosan AC2.
 • 12.
  2009. 12. 07. 15:52
  Svindler:
  "FU újrakiadása nem sok vizet kavar"
  Hát szerintem azért ez így nem igaz, legalábbis PC-n....az utóbbi 3-4 év legjobb SW játéka, főleg így a bónusz küldetések...

  Chocho:
  Mert a Lego Indynnek talán van vagy a HD-s Samnak?
 • 11.
  2009. 12. 07. 13:04
  Nálam Dragon Age a nyerő, de egész évben.
 • 10.
  2009. 12. 07. 08:13
  Teljesen el vagyok szomorodva, hogy a MW2 ennyire vezet PC-s körben.

  Kedves szerkesztőség, ezért van ilyen kevés minőségi játék, mivel a játékosok többségének elég egy szemfényvesztés, amit minimális befektetéssel meg lehet csinálni és tarol.
 • 9.
  2009. 12. 07. 07:31
  Blade: Az összes általad felsorolt címhez volt szerencsém, és hidd el, hogy nem lenne keresnivalójuk a listában (igen, az SW:FU-nak sem).
 • 8.
  2009. 12. 06. 22:53
  A VOK a [Videoton Oktatási Központ Székesfehérváron], vagy a kínai főzőedény hibásan írva? Bef*ok az ilyen műnyulakon...

  Ok, off ki.

  MW2 fél délután nem ér egy fillért se, multi hülyeség mert tele van pistikékkel. (különben is ha multi akkor UT3, nincs más) DiRT-nek a demóján is bealudtam, pedig nagyon akart jó lenni, de szokásos Codemasters-es cucc. Dragon Age a legjobb localban, bár az Assassin's Creed 2 -ben is lenne fantázia, ha nem lenne ennyire hálivúdi. (davincsi repülőjével menekülni, igazi wtf) Ha már hátatbámulós mászkálós, akkor Prototype.

  Troll voltam, jöhetnek a paradicsomok.
 • 7.
  axe
  2009. 12. 06. 21:44
  Modern Warfare 2 (steam nélkül) Goty, köv hónap játéka pedig a DiRT2 lesz 19-es szintű vok
 • 6.
  2009. 12. 06. 19:42
  Saw cikkünk lesz és pótlom, emészthető, de azért nem hónap játéka, FU újrakiadása nem sok vizet kavar, Ninja Blade viszont tényleg lemaradt, pótoltam (bár kétlem, hogy a jelenlegi felhozatal mellett sokan szavaznának rá)
 • 5.
  2009. 12. 06. 18:57
  nem tudom ki hogy van vele de szerintem a cod 6 nagyon gyenge lett.. lehet hogy szép de maga a játék nem jött be.. töröltem is úgy 5-6 pálya után
 • 4.
  2009. 12. 06. 18:56
  Hát ha a boxos listában lenne egy akármilyen kalandjáték, akkor nálam az most év díját érdemelne... Pl. a SAW pedig még ki sem próbáltam. A CoD meg no comment. Egyszerűen nem szeretek úgy játszani, hogy a szürkeállományom közben megrohad.
 • 3.
  2009. 12. 06. 18:40
  Nálam az abszolút favorit a Dragon Age lett hozta amit egy Bioware RPG-től elvártam. Az már előre látható hogy mivel a Cod6 egy szélesebb játékos réteget szólít meg (én az ilyen típusú játékoknál valahogy mindig azt veszem észre hogy a gamer társadalom 70% 12éves vérpistikékből áll, ez főleg multis tapasztalat) ezért borítékolható a győzelme. Persze az se rossz játék de szerintem a neve többet dob rajta mint a nevetségesen rövid(bár minőségi) singleplayer meg a felemásra sikerült multi.
 • 2.
  2009. 12. 06. 18:15
  Elég foghíjas szavazás, se SW Foce Unleashed, se Ninja Blade, se SAW. Végül is mind1 Dragon Age magasan ver mindent
 • 1.
  2009. 12. 06. 17:45
  Remélem az év játéka szavazáson nem az olvasók döntenek, különben az év RPG-je is a COD6 lesz...