Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

24"-es szélesvásznú monitorok

  • Dátum | 2008.12.01 10:01
  • Szerző | Terrayon
  • Csoport | MEGJELENÍTÉS

Mai monitoros cikkünkkel újfent próbáljuk lefedni a teljes árskálát, hogy kiderüljön, kifizetődik-e a többletköltség, ha nem feltétlenül a legolcsóbb szegmensben keresgélünk. Az Acer játékosoknak szánt készüléke végre megmutathatja oroszlánkörmeit (ha vannak neki), és kíváncsian várjuk, vajon a BenQ 24”-es FullHD képes (1920x1080) megjelenítője megismétli-e a hasonló paraméterekkel rendelkező kistestvér sikerét. Szintén nagy várakozás övezi a HP legújabb prémium monitorját, melynek kisebb képátlójú változatával nemrégiben ismerkedtünk meg, a 24”-es kiadás viszont a méreten felül is tartogat számunkra meglepetéseket. Végül, de nem utolsó sorban elővettük a Samsung újdonságát immáron 24 colos méretben, hogy a szolidabb árkategória nagyobb teret kapjon a cikk keretein belül.A specifikációk alapján láthatjuk, hogy a DVI dugasz mindenhol megtalálható, a HDMI egyedül a Samsungnál hiányzik, a HP pedig DisplayPort csatlakozással is rendelkezik. Fogyasztás tekintetében az olcsóbb készülékek jeleskednek igazán, mely nagyrészt a gyengébb fényerőnek tudható be. A széles testreszabhatóság most egyedül a HP prémium kategóriás készülékénél érhető el, a többi csak egyszerű dönthetőséggel rendelkezik, a falra való felfüggesztés opciója viszont náluk is megtalálható.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2008. 12. 01. 19:31
    Lana,2-3 évig pixelhiba mentesen használhatod szinte biztosan. Bár ez sem biztos, mert lehet hogy úgy veszed meg hogy pixelhibás. Viszont ha jó példányt fogsz ki akár 5 évnél is tovább jó lehet.

    Igen Torres, meg ehhez akkor nagyobb felbontás is kell, tehát erősebb videókártya. Szerintem is egy kicsit ez már túlméretezett, 21-22-esek még azért jók.